Arcesztétikai kezelések

Arcesztétikai kezelések

Intraceuticals arckezelések

Intraceuticals arckezelések  a hollywoodi sztárok  ragyogó bőrének a titka! 

A kezelés,  ami az egész világot meghódította és amelyet számtalan sztár használ! 

Madonna, Kim Kardashian, Justin Timberlake, Eva Longoria, Victoria Beckham…. csak, hogy pár hírességet megemlítsünk azok közül, akik kifejezetten erre a kezelésre esküsznek.

Mi az eljárás sikerének a titka? 

A kezelés nem jár szúrással vagy sebbel, utána nem kell kötéseket cserélgetni és nincs fájdalom vagy kellemetlen érzés. Sőt az eljárás kifejezetten kényelmes és megnyugtató.

Eredménye, pedig a fiatalos külső és egy egészségesebb bőr és mindez már egy kezelés után is. A bőr rugalmassága javul és lassul az öregedése.

Hogyan működik?

A kb. 60 perces kezelés során magas nyomású oxigén használatával a hatóanyagok bejutnak az arcbőr mélyebb rétegeibe, miközben hűtik és nyugtatják a sejteket, szöveteket. Így a bőr szinte azonnal feszessé válik. Az arckezeléshez használt szérumok hialuronsavat, illetve vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazzák és minden bőrtípusra alkalmazhatóak. A hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva serkentik a kollagén, illetve az elasztin képződését, amelyek a bőr rugalmasságáért és feszességért felelősek. Az eredmény látványos és hosszú ideig tart. Legjobb eredmény érdekében átlagosan hat kezelés igénybevétele ajánlott. A tökéletes, hosszan tartó hatás biztosításáért az intraceuticals otthoni arcápolási csomagjai ajánlottak. 

Kinek ajánljuk? 

Kiválóan alkalmas ráncos, pattanásos, foltos, rosacea-s bőrre és a szarkalábak, szemráncok és ráncok eltűntetésére a bőr megfiatalítására. A plasztikai eljárásokkal ellentétben ez a kezelés a bőr struktúráját , minőségét javítja.  Aki nem szeretné kitenni magát sebészi beavatkozásnak, de  fiatalos és ragyogó arcbőrt szeretne, az bátran próbálja ki kezelésünket.

Intraceuticals kezelések  (60 perc)

 • Rejuvenate – hidratáló, feszesítő
 • Oppulence – nyugtató, halványító
 • Atoxelene – ránctalanító, ráncfeltöltő
 • Boosterek: – Antioxidáns, – C+3 vitamin, -Kollagén, -A+ vitamin

Antioxidáns: védelmet nyújt a szabadgyökök okozta károsodás ellen, csökkenti a szem alatti karikákat és puffadást, erősíti a hajszálereket, revitalizálja a bőrt és visszaállítja annak egyensúlyát

Ajánljuk: Élettelen, megfáradt bőrre, szem alatti karikák és puffadás ellen, a bőr vörösségének, a látható hajszálerek javítására, szarkalábak, fiatal bőr öregedési jeleinek kezelésére 

C+3 vitamin: 3 fő összetevő

 • Az első komponens, amely vízben oldódó C- vitamint tartalmaz, védi a bőrt károsító UV sugárzás ellen
 • A második komponens, amely zsírban oldódó C- vitamint tartalmaz, elősegíti az egyenletes pigmentációt
 • A harmadik komponens, szintén vízben oldódó C- vitamint tartalmaz, amely kollagén termeléshez szükséges, védelmet biztosít a fény ellen, javítja a bőr textúráját

Ajánljuk: A napsugárzás okozta bőr idő előtti öregedés megelőzésére, túlzott pigmentáció, májfoltos bőr

Kollagén: Fő összetevői

 • Kollagénjelző speciális fehérje (peptid)
 • Többláncú fehérjekomplex (oligopeptid)
 • Afrikai nyír fakéreg kivonata
 • Kollagénhordozó fehérjékkel erőteljes koktél, amely elősegíti a bőr természetes megújulását, helyreállítja a bőr rugalmasságát, tónusát és térfogatát, ragyogó és táplált bőrt eredményez

Ajánljuk: Vékony szarkalábak, ráncok azonnali csökkentésére, feszesítésre. A kollagénjelző fehérjék a bőrt aktív megújulásra serkentik, amely azonnali állag és sűrűségbeli javulást eredményez.

A+ vitamin:  –   Csökkenti a szarkalábakat,

 • Csökkenti a ráncokat, kitágult pórusokat,
 • Bőrpuhító hatása révén, selymessé teszi a bőrt
 • Kiválóan alkalmas irritált bőrtípusra,
 • Segíti a bőrregenerációt

Ajánljuk: Tág pórusú, problémás bőrtípusra, megfáradt, ráncos bőrre, napkárosodott bőr megfiatalítására.

Natura Bissé

A nagy múltú NATURA BISSÉ 1979-ben született Barcelonában. Ricardo Fisas alkotta meg a spanyol luxusmárkát, mely ma már több mint 35 országban van jelen a legexkluzívabb szalonokban, a legrangosabb üzletközpontok tágas luxustereiben, 5*-os szállodák kínálatában. A teljesség igénye nélkül pár példa: Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Barneys New York, RitzCarlton, FourSeasons,Mandarin Oriental, stb.

A Fisas család a világ 8 legbefolyásosabb szépségipari dinasztiájának egyike, és egyedisége, hogy vezető szerepettölt be a kutatás-fejlesztés, és az innováció terén. Formuláit évtizedek óta rendkívül hatékony aktív összetevők maximális koncentrációjával hozzák létre.

A NATURA BISSÉ azokkal a legambiciózusabb szépségápolásiszakemberekkel dolgozik együtt, akiknek kiemelten fontos, hogy a kozmetikumok, amiket használnak magas minőségű-,és koncentrációjú hatóanyagokat tartalmazzanak, és ezáltal vendégeiknek a legmagasabb, mással össze nem hasonlítható élményt nyújtsanak.

NATURA BISSÉ – az exkluzív bőrápolás. A luxusmárka, melyet olyan hollywoodi filmszínészek, A-listás hírességek használnak nap, mint nap, akik számára különösen fontos a szépségápolás, akik olyan termékekkel ápolják a bőrüket, amik magas koncentrációjú aktív összetevőket tartalmaznak, melyekkel igazán látványos és hosszan tartó eredményt tudnak elérni. Ők az élet minden területén a luxust, a magas minőséget választják, ugyanígy kozmetikumokból is, hiszen a megjelenés számukra rendkívül fontos. Éppen ezért választják a NATURA BISSÉ-t.

Világszerte a hírességek, stylistok, sztársminkesek, és a legtöbbet fotózott hölgyek kedvenc márkája.

A NATURA BISSÉ-t 2017-ben kinevezték a Forbes TravelGuide hivatalos exkluzív bőrápolási márkájának. Ez az első alkalom a történelemben, amikor egy szépségipari márkát a Forbes TravelGuide „partnereink” névvel díjaznak, így kiemelkedő megtiszteltetés, hogy a Natura Bissét választották partnerüknek. Természetesen ez a kinevezés a Natura Bissé egyedi business modelljének, nagy múltjának, és tapasztalatának, a termékek kivételes minőségének köszönhető.

NATURA BISSÉ ÉLMÉNY

A NATURA BISSÉ a szépséget és esztétikát teljesen új dimenziókba emeli. A NATURA BISSÉ nem csakegy arckezelés azonnali regeneráló, energizáló és kisimító hatással, de egyedülállóan garantálja a meglepetést, a felfedezést, és a képzeletet felülmúló exkluzív pillanatokat. Globális adottságainknak köszönhetően ötvözzük az avantgárd trendeket a technológiai innovációkkal és a különböző kultúrák tradicionális terápiáival. Kezeléseink a bőr különböző szükségleteihez igazodva kínál megoldást; a legkiválóbb eszközöket használjuk, és mindig a tökéletességre törekszünk. Célunk, hogy az orvosesztétikai módszerek hatékonyságát nyújtsuk egy olyan izgalmas és elfoglalt világban, ahol a spa élmény is helyet kaphat.

Az élmény érzékszervekre hatva varázsolja a pszichét, a lelket és a testet a NATURA BISSÉ exkluzív világába.

Natura Bissé – The Cure Collection termékcsalád

“Kivételes szépségápolás”

Az öregedést vizsgáló legújabb kutatások szerint a magas élettartammal rendelkező populációk, például a japán Okinawa sziget százéves lakói, kiegyensúlyozott életmódja serkenti a fokozott szirtuin aktivitást.

A szirtuinok az emberi szervezetben természetesen előforduló enzimek, amelyek képesek megnövelni a sejtek élettartamát és ellenállni a sejtöregedést kiváltó stresszhatásoknak.

Ezen felfedezés inspirálta a THE CURE Collection termékcsalád megalkotását. Olyan kozmetikai kezelést nyújt számunkra, amely lelassítja a stressz okozta öregedési folyamatot és segít helyreállítani és megelőzni az egészségtelen életmód és a káros környezeti hatások okozta bőrkárosodásokat.

A The Cure egy rendkívül hatékony arckezelés, mely mélyen tisztítja, és méregteleníti a bőrt a stressz enyhítésével együtt.

Ez az aprólékos tisztító arckezelés thermoaktív enzimatikus méregtelenítésen alapul: a hő megnyitja és lágyítja a pórusokat, a botanikai hűsítés pedig bezárja és megtisztítja azokat.

Ez a teljesen új koncepciójú arckezelés ápolja a bőrt, és azonnali eredménnyel éri el a bőr maximális tisztaságát.

Árak

Intraceuticals
Az oxigén erejével…

Intraceuticals Rejuvenate60’ – 30900 HUF
A hidratáló, feszesítő arckezelés

Intraceuticals Oppulence – 60’ – 31900 HUF
A rozáceás és hiperpigmentált bőr ellenszere, bőrnyugtató hatással

Intraceuticals Atoxelene – 10’ – 17500 HUF
Kiegészítő kezelés ráncokra
A bio botox,
Az érett bőr makulátlan sikerének titka 

Intraceuticals Boosterek – 60’ – 32900 HUF
A bőr energiakoktéljai

 • A- vitamin booster
 • Antioxidáns booster
 • C- vitamin + szabadgyökkomplex booster
 • Kollagén booster

Natura Bissé
A bőrápolás élvonalában…

The Cure – 90’ – 35900 HUF
A méregtelenítő, bőrmegújító arckezelés

Citrus Vita Essence – 60’ – 30900 HUF
Vitaminbomba a sugárzó bőrért, erőteljes antioxidáns hatással.

Komplex kezelés (kézi és gépi kezelés egyben)
Az igazi ragyogás…

Diamond of Beauty – 90’ – 39800 HUF
Szépség gyémántja
Relaxáló aromaterápiás rituálé a sugárzó bőrért!

Menedzser stresszoldó masszázs (50 perc)

– 18.000 Ft

A nyakon, a fejen, a vállakon, a háton és a karokon végzett kezelés célja kifejezetten a feszültségoldás és fájdalomcsillapítás.
A hát, váll és nyakizmok átgyúrása után következik egy kis fejmasszázs a hajas fejbőrön, majd
a karok lelazítása és kimozgatása valamint a mellkas, dekoltázs stresszmentesítése következik. A masszázs egy teljes testre és pszichére kiható stresszoldó pontnyomásos arcmasszázzsal fejeződik be.

A manager masszázs kombinálható az alap kezeléseink bármelyikével.

Massage for beauty (90 perc)

Intraceuticals gépi kezelésünk mellett, élvezze kézi 30 perces arc-, nyak-, dekoltázs masszázsunkat.

Rejuvenate: 34. 900 Ft
Opulence: 35. 900 Ft
Booster: 36. 900 Ft