KEZELÉSEK 2017-06-15T12:43:46+00:00
Fogfehérítés

A fogakhoz tapadó lepedék és fogkő nagyon gyakran okozzák a fogak elszíneződést, gyakran elegendő egy komplex szájhigiénia kezelés a kívánt esztétikum eléréséhez. A fehérítési folyamat első lépése mindig a fogkőeltávolítás és a fogak polírozása.

Rendelőnkben a fogfehérítési kezelés tartalmazza a komplex szájhigiénia ellátást is.

A fogfehérítés előnye, hogy a fogak színe akár 7-8 árnyalatnyit javulhat. A magas koncentrációjú anyagok (hidrogén-peroxid vagy karbamid-peroxid) használata szakértelmet és felügyeletet igényel. A fogkőeltávolítás és polírozás után a fogakkal közvetlenül érintkező ínyre védőréteg kerül, ezt követően a fogak külső felületére felkenjük a fogfehérítő zselét, majd speciális fogfehérítő lámpával megvilágítva aktivizálódik a zselében található hatóanyag.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fogászati héj

Az e- max préskerámia héjpótlás egy hajszálvékony kerámia héjat jelent, mellyel az elülső fogakat esztétikussá varázsolhatjuk illetve a letöredezett, lepattant metszőélek is korrigálhatóak, pótolhatóak vele. A természetes fog megtartásával, optikailag jelentős javulást érhetünk el. A vékony kerámiahéjak a legkülönbözőbb természetesnek ható színekben és kivitelekben kerülnek az előkészített fogakra.

Ezzel a technikával csak egy nagyon keveset, kell lecsiszolni a fogakból ahhoz, hogy ezek a héjak felhelyezhetőek legyenek. A kerámia héjakat egy speciális fogászati ragasztóval illesztjük az előkészített fogakra, ennek köszönhetően a héjak hosszú időre rögzülnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Implantáció

Az implantátum az elvesztett fog vagy fogak pótlására alkalmas, titánból készült műgyökér. Mai általánosan elterjedt formája csavar, vagy lépcsős henger. Az anyaga tiszta titán, melynek felületét a csontba való beépüléshez, és a lágyszövethez való kapcsolódáshoz speciálisan alakítják ki.

Klinikánkon a szájsebészeti és implantációs műtéteket Dr. Buzogány Zoltán Master Implantológiával foglalkozó szakorvos (Master of Science in Oral Implantology – Münster) végzi. Ez jelenleg a legmagasabb fokú implantológiai végzettség.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fogászati állapotfelmérés

Diagnosztika

Fogászati állapotfelmérés, teljes körű fogászati szájvizsgálat, kezelés sorozat megtervezése, részletes írásos árajánlat készítése.

Fogkőeltávolítás sópolírral

Fogkőeltávolítás

Célja az elmeszesedett és megkeményedett lepedék eltávolítása a fogakról.

Fogászati állapotfelmérés

Esztétikus tömés
(esztétikus fogrestauráció)

A legideálisabb fogforma, rágófelszín és tökéletes fogszín visszaállítása.

Fogászati állapotfelmérés

Esztétikus betét (inlay, onlay)

Az inlay és az onlay betét olyan fogtechnikus által készített „precíz” tömés (pontos széli záródással), amely megakadályozza a későbbi szuvasodás kialakulását.

Fogászati állapotfelmérés

Koronák, hidak

Koronával a fog látható részét hozzuk helyre funkcionálisan és esztétikailag is.

Fogászati állapotfelmérés

Fogszabályozás

A fogak, a fogmeder-nyúlvány és az állcsontok alaki, helyzeti rendellenességének megállapítása, megelőzése, illetve az eltérések gyógyítása.

Fogászati állapotfelmérés

Fogsorok (protézisek)

Az Ön fogsora teljes mértékben passzolni fog a szájában és nem fog elmozdulni.

Fogászati állapotfelmérés

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés során egy beteg vagy sérült fog élő szövetei és a fogidegei eltávolításra kerülnek.

A GYORS ONLINE JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE

Kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan visszahívjuk!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon: