Fogesztétikai tanácsadás 2017-08-04T12:52:48+00:00

Kérjen konzultációt a héjspecialistától!

A cél a tökéletes fogsor

Fogesztétikai tanácsadás

Speciális kérdésekkel a specialistához kell fordulni.

Fogesztétikai tanácsadásra várom, ha szeretné tudni, hogyan lehet fogsora nemcsak egészséges, hanem esztétikus is.

Mert egy tökéletes mosollyal sikeresebb lesz a karrierjében és a magánéletében.

A konzultáció díja 8000 Ft, ami a későbbi kezelések árából jóváíródik.

Legyen olyan magabiztos és önbizalommal teli, mint a legnagyobb sztárok!

Tegye meg az első lépést és kérjen konzultációs időpontot!

Hozza ki maximumot fogaiból!
A GYORS ONLINE JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE

Kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan visszahívjuk!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon:

Milyen kezelések segíthetnek az esztétikus fogsor elérésében?

Fogfehérítés

A fogakhoz tapadó lepedék és fogkő nagyon gyakran okozzák a fogak elszíneződést, gyakran elegendő egy komplex szájhigiénia kezelés a kívánt esztétikum eléréséhez. A fehérítési folyamat első lépése mindig a fogkőeltávolítás és a fogak polírozása.

Rendelőnkben a fogfehérítési kezelés tartalmazza a komplex szájhigiénia ellátást is.

A fogfehérítés előnye, hogy a fogak színe akár 7-8 árnyalatnyit javulhat. A magas koncentrációjú anyagok (hidrogén-peroxid vagy karbamid-peroxid) használata szakértelmet és felügyeletet igényel. A fogkőeltávolítás és polírozás után a fogakkal közvetlenül érintkező ínyre védőréteg kerül, ezt követően a fogak külső felületére felkenjük a fogfehérítő zselét, majd speciális fogfehérítő lámpával megvilágítva aktivizálódik a zselében található hatóanyag.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fogászati héj

Az e- max préskerámia héjpótlás egy hajszálvékony kerámia héjat jelent, mellyel az elülső fogakat esztétikussá varázsolhatjuk illetve a letöredezett, lepattant metszőélek is korrigálhatóak, pótolhatóak vele. A természetes fog megtartásával, optikailag jelentős javulást érhetünk el. A vékony kerámiahéjak a legkülönbözőbb természetesnek ható színekben és kivitelekben kerülnek az előkészített fogakra.

Ezzel a technikával csak egy nagyon keveset, kell lecsiszolni a fogakból ahhoz, hogy ezek a héjak felhelyezhetőek legyenek. A kerámia héjakat egy speciális fogászati ragasztóval illesztjük az előkészített fogakra, ennek köszönhetően a héjak hosszú időre rögzülnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Implantáció

Az implantátum az elvesztett fog vagy fogak pótlására alkalmas, titánból készült műgyökér. Mai általánosan elterjedt formája csavar, vagy lépcsős henger. Az anyaga tiszta titán, melynek felületét a csontba való beépüléshez, és a lágyszövethez való kapcsolódáshoz speciálisan alakítják ki.

Klinikánkon a szájsebészeti és implantációs műtéteket Dr. Buzogány Zoltán Master Implantológiával foglalkozó szakorvos (Master of Science in Oral Implantology – Münster) végzi. Ez jelenleg a legmagasabb fokú implantológiai végzettség.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kik azok, akik számára elengedhetetlen a tökéletes, esztétikus fogsor?

Közszereplők

Kulcsár Edina kezelés után

Egy közszereplő élete a nyilvánosság előtt zajlik, ahol minden apró részlet kiemelt figyelmet kap. Aki mindenben a tökéletességre törekszik, annak a fogsora tekintetében sincs lehetősége a kompromisszumra.

Üzletemberek, cégvezetők

Sugározzon önbizalmat mosolyod

Az üzleti kapcsolatok alapja a bizalom, ezért egy kiváló üzletember egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy bizalmat, magabiztosságot sugároz. Ebben elengedhetetlen a tökéletes fogsor.

Értékesítők

Fontos az első benyomás

Egy értékesítő nap mint nap ügyfelekkel találkozik, ahol az első benyomás döntő fontosságú. Egy magabiztos, szép mosoly megalapozza a szimpátiát, ami a tárgyalás szempontjából fél siker.

Hófehér fogak a Nagy Napra is

Menyasszonyok, vőlegények

Ugye a Nagy Napon Ön is teljes szívből szeretne mosolyogni a világra?

Az esküvő a legjobb alkalom, hogy Ön is esztétikussá tegye fogait, fájdalommentesen, garantált és tartós eredménnyel.

Akár 1 HÉT alatt csodálatos és ragyogó lehet a mosolya. A rengeteg esküvői fényképen, videón, ami Élete Napján készül, bátran és felszabadultan mosolyoghat, mert tudja, hogy a fogsora hibátlan.

Varázsolja el a násznépet a tökéletes mosollyal!

> Jelentkezzen fogesztétikai tanácsadásra még ma! >>