ÁRAK 2017-08-22T16:58:02+00:00

ÁRAINK

FOGESZTÉTIKAI TANÁCSADÁS

DIAGNOSZTIKA

SZÁJHIGIÉNÉS KEZELÉSEK

FOGFEHÉRÍTÉS

KONZERVÁLÓ FOGÁSZATI ELLÁTÁS

FOGÁSZATI HÉJ

RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁSOK

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK (PROTÉZISEK)

SZÁJSEBÉSZETI BEAVATKOZÁSOK

SZÁJSEBÉSZETI IMPLANTÁCIÓ

GYERMEKFOGÁSZAT

Áraink minden esetben a kezelés valamennyi költségét magukba foglalják és tartalmazzák az ÁFA-t. Rendelőnkben kizárólag készpénzt áll módunkban elfogadni.

Rögzített fogászati kezelésnél a lenyomatvételkor fizetendő a végösszeg 50 %-a.

6 ok, hogy miért az Eiffel Esthetics-et válassza!

Digitális panoráma röntgen

Fogászati Központunkban elérhető a digitális röntgentechnika legkorszerűbb, új panoráma készüléke. Egy fogászati röntgenfelvételnél Önt csupán annyi sugárterhelés éri, mint ami egy órás repülőút során.

Garanciák

Nyugodt szívvel vállalunk garanciát a rendelőben elvégzett fogászati kezelésekre. Különlegesség nálunk az Időgarancia: ha Önnek 15 percet vagy többet kell várnia, a kezelés árából visszatérítünk 3000 forintot.

Legmagasabb minőség

A nemzetközi kutatások eredménye szerint az általunk is használt IPS e.max® a legmagasabb minőségű szájban alkalmazott kerámia a világon. Kimagasló minőségének köszönhetően tartós és tökéletes megoldást nyújt Önnek is.

Exkluzív környezet

Minden igényt kielégítő rendelőben várjuk Önt, exkluzív környezetben. A könnyű megközelíthe- tőség miatt a nap bármely szakában fel tudja keresni rendelőnket, amely egy modern irodaházban található, Budapest frekventált helyén.

Szakértelem

Munkatársaink magasan kvalifikált szakemberek, hazai és nemzetközi tapasztalattal, saját területükön kiemelkedő szaktekintélynek számítanak. Több nyelven beszélnek, a szakmai újdonságokat kiemelt figyelemmel követik, hogy Ön a legjobb kezelésekben részesüljön.

***** kiszolgálás

Biztos lehet abban, hogy az Eiffel Esthetics minden kedves Páciensét kiemelkedő odafigyeléssel, kedvességgel fogadja, türelemmel, alaposan és precízen kezeli. Rendelőnkben Ön garantáltan 5 csillagos kiszolgálásban részesül.
A GYORS ONLINE JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE

Kérjük töltse ki az űrlapot és hamarosan visszahívjuk!

Milyen fogászati kezelések érdeklik Önt? Válasszon: